Skip to main content

Over ons

Wij zijn een team van enthousiaste collega’s met één gezamenlijke visie en elkaar aanvullende specifieke expertises. In de loop der jaren ontwikkelden wij onze diensten en software binnen een corporate organisatie, volgens onze eigen visie en in eigen beheer. Wij zijn er daarbij steeds van overtuigd geweest meer bedrijven met onze visie, software en diensten te kunnen helpen.

En toen deed zich in 2018 de kans voor zelfstandig verder te gaan als dienstenleverancier van onze oude werkgever. EquiVario was een feit. Uit overtuiging kijken wij altijd samen met de business naar een optimale werking van de IT-Informatievoorziening. Sterker nog, we hebben onze diensten juist vanuit het business-perspectief ontwikkeld ter ondersteuning van de business-strategie.

Wij werkten al agile voordat dat gemeengoed werd. Niet met het boekje in de hand, maar functioneel en effectief. Als klein team voortdurend in nauwe samenwerking met de business, inspelend op nieuwe business-behoeften, voortdurend ontwikkelend en kort-cyclisch opleverend. Zodoende groeiden wij soepel mee met de gevolgen van steeds zwaarwegender wet- en regelgeving.

De centrale vraag binnen Equivario is hoe wij de business kunnen helpen hun werk zonder onnodige extra administratieve inspanning te kunnen uitvoeren. Altijd zo eenvoudig mogelijk, met toegevoegde waarde en zonder nodeloze, arbeidsintensieve en foutgevoelige herhaling.

Compliance Officer

Compliance Officer

Alles is helder en transparant en zonder veel moeite te verifiëren…

Business & IT development manager

Business & IT development manager

Ingewikkelde materie die simpel en hapklaar gepresenteerd wordt in mijn dashboard...

Business gebruiker

Business gebruiker

Eenvoudige one stop shopping om toegang te krijgen tot IT-middelen en toegangsrechten...

Servicedeskmedewerker

Servicedeskmedewerker

Ik kan de klant effectief helpen, alle gegevens en aanvragen zijn transparant…

IT Auditor

IT Auditor

Robuuste audit trail en de AO/IC gegevens zijn eenvoudig en in samenhang te raadplegen…

IAM Manager

IAM Manager

Met de SollMatrix kunnen we compliant blijven zonder dat we een complex IAM systeem nodig hebben…

Licentie manager

Functioneel Beheerder

Eindelijk af van die bergen spreadsheets voor het onderhouden van de verschillende autorisatiematrices...

  Gedrevenheid:
  Zit in onze aard. Bij alles wat we doen streven wij voortdurend naar het best haalbare resultaat.

  Deskundigheid:
  Is onze basis. Wij verstaan ons vak, zowel in theorie als in de praktijk. Daarmee dagen wij zowel onszelf als u continu uit op weg naar het beste resultaat.

  Gecommitteerd:
  Zijn aan het klantbelang is voor ons vanzelfsprekend. Wij voelen ons verbonden mét u als klant en áán het bereiken van het gezamenlijk gestelde doel.

  Je kunt als IT pas van de business verlangen zijn verantwoordelijkheid te nemen als die dat ook kan. Begrijpelijk, eenvoudig, met mogelijkheid tot sturen en impliciet compliant. Precies dat maken wij mogelijk.